L’Assemblea de l’ateneu va triar nova junta el passat 3 de desembre

L’Assemblea de l’ateneu va triar nova junta el passat 3 de desembre

Amb motiu de la renovació dels òrgans de govern de l’Aliança, la Junta presidida per en Jordi Padró va convocar el passat diumenge 3 de desembre assemblea extraordinària per presentar candidatures i sotmetre-les a votació dels socis i les sòcies, després que a l’anterior assemblea donéssin a conèixer la seva voluntat de finalitzar el mandat, un cop signats els nous convenis amb l’Ajuntament.

Abans de procedir amb l’ordre del dia, es va tenir un record per Maria de Riba, traspassada recentment, que va ser la primera presidenta dona de l’ateneu. La Maite Mompart, que va compartir un temps a junta amb ella la va recordar lloant la seva tasca i remarcant dues fites importants: la creació de l’Escola de música, actualment l’Escola de Música de la Vall del Tenes, i la posada en marxa de la secretaria de l’ateneu. Des de l’Aliança volem fer arribar una forta abraçada i el nostre condol a tothom qui la va conèixer i treballar amb ella, així com a família i amistats.

A l’Assemblea es va presentar una única candidatura, formada per Beatriu Quintana, Xavier Longás, Irina Porcuna, Jaume Tarabal, Helena Porcuna i Alícia Sánchez.

Aquest grup va explicar que tenen moltes ganes d’aportar la seva experiència personal i vital a l’ateneu, donant molta importància al teixit social i la seva cohesió per donar un impuls al projecte ateneístic de l’Aliança. Un cop aterrin explicaran quines seran les seves línies de treball davant de l’entitat, en properes reunions i assemblees.

L’Assemblea va aprovar per unanimitat la nova composició de la Junta, que queda distribuïda de la següent manera:

  • Presidenta: Beatriu Quintana
  • Secretària: Helena Porcuna
  • Tresorer: Xavier Longás
  • Vocals: Alícia Sánchez, Jaume Tarabal, Irina Porcuna

La Junta sortint va agrair el suport rebut tot aquest temps pels socis i sòcies de l’ateneu i  es va oferir a la nova Junta per ajudar en tot allò que sigui necessari per a fer un bon traspàs.

Deixa un comentari

Close Menu

El contingut està protegit amb contrasenya. Per veure’l, introduïu la contrasenya a continuació:

Material gràfic

Canva (demanar accés)

Enviament dades de comunicació