Manifest davant la situació que viu el país

Manifest davant la situació que viu el país

Arran dels fets que estan succeint al país en relació a la privació de llibertats, des de l’Aliança volem expressar la nostra solidaritat amb les persones empresonades, famílies, amics, ferits i afectats per les càrregues de l’u d’octubre, i tothom qui ha patit i estem patint la repressió en contra de la democràcia, de drets i de llibertats, ja sigui amb la violència física, ja sigui amb la suspensió de l’autogovern de Catalunya, ja sigui amb l’empresonament de persones de manera injusta i injustificada, ja sigui amb l’efecte que provoca la violència dels ultres al carrer.

Des de l’ateneu defensem la transformació social a través de la cultura, l’esport i les activitats que ens cohesionen com a poble. Creiem en l’empoderament de les persones, que s’organitzen de manera democràtica. Ho practiquem com a entitat i ho volem en tots els àmbits de la vida, per construir entre tots una societat millor.

Per això rebutgem les accions en contra del govern legítim de Catalunya i dels seus consellers i conselleres i Vice-president engarjolats, així com dels presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana, també a la presó.

Emplacem a totes les persones i organitzacions que per dignitat es posicionin en contra de la repressió vingui com vingui, també a Lliçà d’Amunt. Demanem als nostres representants municipals una posició clara i ferma, i que actuïn en conseqüència en relació a aquesta posició, ja que la situació va més enllà del dia a dia local.

Ens mobilitzem com a entitat per a fer visible el descontentament que patim. Com a espai de participació, ens oferim per a fer xarxa amb altres entitats i tothom qui cregui que vivim moments difícils i injustos per defensar les llibertats i drets que les darreres generacions han lluitat per recuperar després de la dictadura franquista i que ara estan en perill.

Seguirem treballant per una societat més solidària, compromesa i participativa, des de l’associacionisme i defensant els valors propis d’un ateneu com el nostre, amb noranta-dos anys d’història.

Endavant!

 

Lliçà d’Amunt, 5 de novembre de 2017.

Deixa un comentari

Close Menu

El contingut està protegit amb contrasenya. Per veure’l, introduïu la contrasenya a continuació:

Material gràfic

Canva (demanar accés)

Enviament dades de comunicació