[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El lloguer de sala està autoritzat a persones individuals i entitats, col·lectius, empreses… que vulguin fer ús de la sala i les seves instal·lacions, depenent de l’activitat. Cal consultar-ne la disponibilitat amb l’Oficina.

Les entitats o persones individuals de Lliçà d’Amunt poden fer ús de la sala de forma gratuïta gràcies al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Aliança (fins a esgotar cessions i subvenció) . Per demanar la cessió de sala per a fer-ne un ús social cal que emplenin la sol·licitud i la portin a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

NORMATIVA BÀSICA PEL LLOGUER I LA CESSIÓ DE SALA

  1. Hi haurà una persona encarregada de l’ateneu present a la cessió, encarregada d’obrir i tancar i resoldre les necessitats dels responsables de la cessió o lloguer. Cal que es segueixin les seves indicacions en tot moment.
  2. El preu de la feina del tècnic de so (en cas de ser necessària) NO ESTÀ INCLÒS en el preu del lloguer. L’import a pagar és de 20€ bruts/hora i s’haurà d’abonar un cop es faci la liquidació del lloguer o cessió. El temps a facturar pel tècnic serà el total des de la preparació fins al desmuntatge, sense perjudici d’altres acords que el tècnic pugui concretar directament amb qui demana la cessió o lloguer.
  3. Per gaudir del preu de soci cal que, en el moment de reservar el lloguer, es tingui una antiguitat mínima d’un any com a soci de l’Aliança.
  4. En cas de desperfectes la persona que sol·licita el lloguer o cessió es farà responsable de solventar-los.
  5. Cal complir la normativa en matèria de tabac i venda de begudes alcohòliques.

LLOGUER PRIVAT DE SALA

Podeu informar-vos sobre els preus i les condicions i fer la sol·licitud contactant amb l’Oficina.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Close Menu

El contingut està protegit amb contrasenya. Per veure’l, introduïu la contrasenya a continuació:

Material gràfic

Canva (demanar accés)

Enviament dades de comunicació